тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Условия

Оценете
(1 глас)

Сайта http://сервиз-за-ремонт-на-бойлери-в-софия.com е собственост на Гаматерм ООД. Всички домейни и поддомейни на Гаматерм ООД са обазначени с фирмените данни и лого.

 Използването на http://сервиз-за-ремонт-на-бойлери-в-софия.com  от потребителите ги обвързва автоматично  с правилата на настоящите Общи условия, с които потребителите се съобразяват за цялото време на ползването на сайта, от първоначалното влизане до напускането му. Използването на сайта гарантира съгласието ви с общите условия за неговото ползване. При несъгласие с условията, не използвайте сайта.  

 Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта, е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

Цените на стоките и услугите, поместени в сайта , са посочени в български лева с ДДС.

gamaterm.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени. Някои от публикуваните продукти може да бъдат остарели или с визуална разлика между показаната снимка и действителния продукт (разлика в габарити, разлика в цвят), като gamaterm.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в Сайта е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента.

След заявка на стокии и слуги се счита за потвърждение на поръчката и за сключен договор за доставка и съгласие с общите условия.

сервиз-за-ремонт-на-бойлери-в-софия.com може да откаже доставка на потвърдена поръчка, ако се окаже, че стоките не са налични. Потребителят ще бъде уведомен за това по електронна поща, телефон или факс.

 Заплащането на избраните продукти от потребителите може да се извършва чрез:

 разплащане в брой при доставка (чрез наложен платеж) или по банков път ( платежно нареждане ). 

 

 ЛИЧНИ ДАННИ

Гаматерм ООД защитава личните данни на потребителите си станали му известни при попълване на форма за извършване на заявление за покупка или изпълнение на услуга. Гаматерм ООД гарантира, че личните им данни ще бъдат съхранявани съобразно изискванията на действащото българско законодателство и Закона за защита на личните данни, а информацията ще бъде предоставяна на компетентните държавни органи само в предвидените от закона случаи при спазване на изискванията на ЗЗЛД.

ИЗМЕНЕНИЯ

Настоящите Общи условия могат да бъдат променяни по всяко време от gamaterm.bg без уведомяване на потребителите. Промените могат да произтичат и от изменения в българското законодателство.  Гаматерм ООД не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на Общите условия.

 РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

Всички възникнали спорове, произтичащи от ползването на сервиз-за-ремонт-на-бойлери-в-софия.com във връзка със закупуването на стоки и използването на услуги, се разрешават по взаимно съгласие с потребителите, а ако такова не се постигне, пред компетентните институции и съдилища, съобразно приложимото българско законодателство.

общите условия вмажат за всички домейни и поддомейни на Гаматерм ООД. Всички сайтове на фирмата са обозначени със запазена марка и имат активен линк към общите условия.

 

Използването на сайта, поръчка на стоки или услуги през него, автоматично ви прави запознат и съгласен с общите условия за ползване на сайта сервиз-за-ремонт-на-бойлери-в-софия.com, което от своя страна ви задължава да спазвате Общите условия на сайта.

 

 

Най-нови референции

DSCF0612a