тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Смяна на бойлер на място

Оценете
(7 гласа)

Смяна на бойлер на място с безплатна доставка на нов бойлер

смяна на бойлер на мястоСервиз за ремонт на бойлери извършва доставка и смяна на бойлер на място, като осигурява извозване на старият бойлер и безплатна доставка на новият ви бойлер до дома ви! Извършваме бърз и качествен монтаж на бойлер с гаранция.

Самата смяна на бойлер е свързана с демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер. За целта ни трябва нов бойлер и материали необходими за смяната на стария бойлер (куки за монтаж на бойлер, меки връзки, спирателни кранове и други). Налага се бойлера да е доставен, както и материалите, т.е имаме доставка на бойлер, меки връзки, спирателни кранове и комплект за окачане на бойлер (в зависимост от мястото на монтажа - таван, стена или под). При таванен монтаж на бойлер (монтаж на бойлер на таван) са необходими анкери и конзоли за таван известни като бойлерни планки за таван.

Много хора се опитват да сменят стария бойлер със същият бойлер, като се надяват че няма да се наложи да се пробиват нови отвори в стената и да нарушават плочките. За съжаление в 99% от случайте, при смяна на бойлер, дори за същата марка и модел бойлер се налага пробиване на отвори,понеже производителя сменя планката за закрепване, отстоянията на ушите за закрепване, както и формата на самите отвори. Това налага да имаме под ръка необходимите материали и инструменти. 

 

Смяна на бойлер  с гаранция и безплатна доставка

Смяната на бойлера стартира с изключване на напрежението по захранващият кабел и неговото откачане от клемите на бойлера, като ви съветваме когато разкачите (демонтирате) електрическият кабел на бойлера, да го изолирате за всеки случай. Следва спиране на водата и източване на бойлера. Бойлера се източва през входящата тръба за студената вода, като се демонтира клапана. Желателно е водата да се източва от бойлера в съдове, мивката или директно в канал с маркуч 1/2 1/2 за да не мокрите помещението докато работите.

Демонтирате бойлера от куките и започваме монтажа на новият бойлер. 

  • закачаме бойлера за стената, тавана или на пода
  • монтираме възвратен клапан
  • монтираме нови спирателни кранове
  • монтираме нови меки връзки или тръби
  • пълним бойлера
  • след напълване и обезвъдушаване на бойлера свързваме електрическият кабел
  • включваме бойлера и замерваме напрежение и евентуални отечки
  • затваряме капака на електрическата част на бойлера, като преди това настройваме температурата на загряване

Често клиенти отказват смяна на меки връзки и спирателни кранове. Спирателните кранове и меките връзки са с гаранция 12 месеца! При смяната на бойлера те се развиват и завиват, което води до допълнително деформиране. Дефект в меката връзка или спирателният кран, които са под налягане може да доведе до токови удари (понеже е близо до ел.част на бойлера), наводнения и сериозни щети, най-вече ако няма никой у дома.

Винаги препоръчваме със смяната на бойлери да се подменят спирателните кранове и меките връзки. Това ще спомогне за по-дългият живот на вашият бойлер.

Какво предлагаме и вършим с гаранция: лесно източване на бойлер, монтаж на бойлер София, смяна на бойлер София, исталация на бойлер, свързвне на бойлер, ремонт на бойлери, демонтаж и монтаж на бойлери за София, продажб и доставка на бойлер, консултация при избор на нов, източване и извозване на стария уред. 

Работим с вертикални, хоризонтални, малолитражни и комбинирани бойлери със серпентина бойлери от марките / Теси, Тедан, Елдом, Матев, Шишков (Светлю Шишков), АЕГ, Бош, Стийбел Елтрон,, Аристон, Фламина, Дипломат и други. 

 

 

Прочетена 8050 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a