тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Сервиз за ремонт на електрически и газови бойлери

Оценете
(11 гласа)

Сервиз за ремонт на бойлери и котли

Специализираме ремонт на котли за отопление на ток, бойлери, и нагревателни уреди в София повече от 10 години. Нашите специалисти отстраняват всякакви извънгаранционни повдреди по бойлерите в работно време и извън работно време.

Извършваме ремонти и поправки на електрически бойлери, проточи електрически и газови бойлери, бойлери със серпентини, комбинирани и термодинамични бойлери от популярните марки Stiebel Eltron, Gorenje, Tatramat, Bosh, Edesa, Матев, Сетльо Шишков, Дипломат, Елдом, Елдом инвест, Атлантик, бойлери Теси и др.

Ако желаете да ползвате нашите услуги може да се свържите с нас на посочените в страницата с контакти телефони  и да запазите час в удобно за вас време, при което наш специалист ще ви посети и ще диагнистицира вашият бойлер и ще препоръча какъв ремонт да се извърши и ще ви даде цена за стойността на ремонта и цената на резервните части в зависимост от марката и модела на вашият бойлер.

Ако стойността на ремонта на старият бойлер се доближава до цената на нов бойлер или лиспват резервни части за вашият модел или марка, то ще ви предложим и да ви доставим и монтираме бойлери последно поколение, което се намират на нашият пазар.  Предлагаме цени за комплексни услуги за демонтаж, доставка, монтаж и изхвърляне на бойлер, както  и гаранция за извършеният монтаж.

За бойлерите със водосъдържател от неръждавейка (неръждаема стомана) предлагаме и допълнителни услуги като почистване на водосъдържател от ръжда и котлен камък, а за бойлерите висок клас като Татрамат и Stiebel Eltron - настройка на режима на работа.

Предлагаме и екстри за бойлери и следене на консумацията на електрическа енергия - различни видове електронни програматори, модули за безжична връзка с интернет а при офисни или промишлени сгради или луксозни имоти и системи за предотвратяване на течове.

Няма по-голямо удобство от седмичните програматори за бойлери. Това позволява икономия на електроенергия, като в същото време усигурява топла вода в необходимият за вас период от денонощието.

Gas-Boiler

 DSCF0312

Прочетена 25585 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a