тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Ремонт на бойлери Bosch на място

Оценете
(10 гласа)

bosh1Търговската марка Бош е широко известна и разпространена в целият свят. Уредите с марката Bosch са символ за качество, немско качество и стилен дизайн. Марката предлага и безкомпромисни и качествени електрически обемни и проточни бойлери. Ние от СЦС предлагаме ремонт и монтаж на бойлери Бош. Извършваме ремонт на бойлери Бош на място в дома на клиента. Всички използвани резервни части за отстраняване на повредата са доставени от официалният представител на марката за България. При проблеми с бойлера в банята, в кухнята, обемен или проточен от марката Бош, може да се обърнете към нас.

Ремонт на бойлери Bosch на място

Какви ремонти извършваме?

Отремонтираме следните проблеми:

  • дефектирало или старо бойлерно табло
  • терморегулатор на бойлер
  • токова защита
  • ел.бойлернен прекъсвач(бойлерен ключ)
  • нагревателили

или друг елемент на бойлера ви.

Работим и с бойлери от марката BOSCH. Предлагаме продажби онлайн и безплатни доставки на бойлери от известната марка, както и тяхното следгаранционно обслужване и ремонт.

Извършваме извънгаранционно обслужване на марката Бош за София и района, като резервните части се доставят от официалният вносител на марката и разполагат със съответните декларации и сертификати. Ремонтираме, монтираме и поддържаме обемни и проточни бойлери, соларни системи, котли на твърдо гориво, газови котли и други продукти от известната марка. Извършваме доставка и монтаж на програматор за бойлер Бош.

На посочените телефони можете да получите повече информация относно ремонта на бойлерите BOSCH, цените на резервните части и цени за ремонта на бойлери Бош.

 

Bosch и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на Robert Bosch GmbH ( Роберт Бош ЕООД, България )

 

Прочетена 9820 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a