тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Бойлери Матев - ремонт в София

Оценете
(10 гласа)

 

бойлери МатевСервиз за ремонт на бойлери София предлага на всички клиенти на сервиза доставка, монтаж и ремонт на бойлери Матев.Бойлери Матев - ремонт в София и околните райони.

Бойлери Матев-ремонт в София, сервиз за ремонт на бойлери 

Извършваме професионално извънгаранционно обслужване на всички бойлери от марката Матев за София град и софийска област. 

Ремонта на бойлери Матев се извършва с оригинални резервни части, доставени дииректно от производителя. Бойлери Матев се произвеждат в завода за бойлери в град Хасково от едноименната коомпания производител.

Разполагаме с пълна гама резервни части на производителя. СЦС  извършва диагностика и ремонт на бойлери Матев на място в дома на клиента, като за всеки ремонт на бойлер Матев получавате гаранция.

Техниците на сервиз за бойлери София извършват професионален монтаж, демонтаж, ремонт на бойлери Матев, както и доставка на бойлери до дома ви в рамките на град София и околните райони. Предлагаме доставка, ремонт и монтаж на емайлирани, горещо поцинковани, неръждаеми и електролитно поцинковани, 30 литра, 50 литра, 80 литра, 100 литра, 120 литра, 150 литра, 2, 2.5 и 3 kW. Извършваме ремонт и монтаж на хоризонтални и вертикални бойлери за монтаж на стена и монтаж на бойлер на таван. При нас СЦС може да поръчте смяна на бойлер, ремонт на обемни и проточни бойлери, да извършите консултация при избор на нов бойлер, да заявите доставка и монтаж на бойлер, както и ремонт на вашият стар бойлер.

 

Работните екипи на фирмата ще ви посетят в рамките на час от вашето обаждане. Няма да подавате заявки дни предварително за да ви посетят.

Ние работим за клиента! Създадени сме за вашето удобство!

бойлери матев

 boileri matev

 

 

 

 

 

 

 

Търговската марка на Матев и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на "МАТЕВ" ООД

Прочетена 8134 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a