тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Свързване на ел ключ за бойлер

Оценете
(8 гласа)

Свързване на ел ключ за бойлер трябва да се извършва само от професионални електротехници със съответната група по електро безопасност. Свързване на бойлер към електрическа мрежа се извършва по схема (ел схема за свързване на бойлер). Под електрически ключ за бойлере правилно да се разбира самото ключе на панела на бойлера. Понякога под същото име се назовава и външният ключ за бойлер, но това е бойлерно табло - БТ. Двата ел ключа са с различно предназначение. Задължително захранването на бойлера трябва дапреминава през бойлерно табло. За безопасност се използва ключ с прекъсване на фазата, а нула и земя (евентуално при трижилни инсталации) винаги са директни! Желателно е и наличие на ДТЗ, там където инсталацията позволява. 

Свързване на ел ключ за бойлер, монтаж на външен ключ за бойлер

Външният електрически ключ за бойлер се нарича бойлерно табло. Въпросното табло има за цел да извършва прекъсване на захранването при нужда или по желание на клиента. Прекъсването на електрическото захранване се извършва с помощта на палец или бутон в зависимост от типа на външният електрически ключ. По-старите ключове са с врътка и истински ел ключ със степени, като такива вече не се предлагат. Всеки ключ има приложена електрическап схема за свързване на бойлерно табло към която трябва да се придържате стриктно при монтажа на ключа. Вече се предлагат бойлерно табло с контакт или с два контакта, бойлерно табло с часовник, бойлерно табло с таймер и бойлерно табло с дефектно токова защита. Обикновените бойлерни табла са най-обикновен електрически ключ за монтаж в конзола или за външен монтаж.

Свързване на бойлер към електрическата мрежа

свързване на ел ключ  за бойлерСвързване на ел ключ за бойлер е съвсем различна процедура от свързване на бойлер към ел мрежата. Самото бойлерно табло е част от електрическата инсталация, като изходящият ел кабел от външният бойлерен ключ трябва да стига до бойлера. Електрическият кабел се свързва към бойлера и така с помощта на външният ел ключ може да управлявате бойлера. Важно при свързването на бойлер към ел мрежата е да се проверят местоположенията на фаза, нула и евентуално земя. След свързване задължително се проверява за токови утечки.

Ние извършваме свързване на бойлер към водопровода, свързване на бойлер към ел мрежата, свързване на външен ключ за бойлер, свързване на бойлер към парно, доставка и монтаж на бойлери, както и ремонт на бойлери по домовете.

Свързване на ел ключ за бойлер цена от ... лв без ДДС

Сервиз з ремот и монтаж на бойлери София предлага :Монтаж на ключ за бойлер, смяна на ключ за бойлер, ремонт и подмяна на табло за бойлер Извършваме свързване на ключ за бойлер схема на производителя с гаранция. Техник за бойлери в София 0895 012345

 

Прочетена 20280 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a