тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Програматор за бойлер

Оценете
(6 гласа)

Програматор за бойлер? Програматора за бойлери е преднаазначен за улеснение при използването на бойлер, както и икономия на ел.енергия. Наличиието на еелектронеен програматор за бойлер създава комфорт и удобство, като винаги, по всяко време вие имате топла вода в бойлера си.

В какво се изразява улеснението и икономиата на ел.енергия при използване на бойлер управляван с програматор за бойлер?

Когато сте на работа или заети с други ангажименти, а искате да използвате топла вода за банята и кухнята веднага след пибиране в къщи, то ви трябва електронен програматор за бойлер. Програматора има функции, чрез които настроивате часа и датата на работа на бойлера или на покои на бойлера си. Таймера на програматора за бойлера работи на същият принцип като програматора на климатика ви. Определяте ден и час в които да се включи и ден и час на изключване. Имате възможност да задавате програма за режима на работа на бойлера няколко дни и дори седмици напред. Така бойлера ви се включва сам няколко часа преди да ви е нужнаа вода. Това включване позволява да не поддържате топла вода в бойлера, без да ви е необходима, а от своя страна води до икономия на енергия, като пестите от топлозагуби. Повечето домакинства използват вечер топла вода, а при включен бойлер през целият ден и цяла нощ цената на топлата вода се увеличава.

Програматор за бойлер

Електроенергия може да пестите и при настройки на вашият бойлер за работа с по-евтина(нощна) ел.енергия, на по-ниски цени. Всичко като икономия и режим на затопляне на водата се ръководи от вашата програма и вашите нужди. Примерно може след 22 часа бойлера да се изключва и да се включва в 5,00 часа до 6,00 часа за да има топла вода за сутринта. Второто включване на бойлера може да е час и половина вечерта, преди да се приберете. Така с таймера за бойлери имате топла вода винаги и веднага, а бойлера работи само 3-4 часа в денонощието. 

Веднага възниква въпроса, кога ще се възвърне инвестицията за монтаж на таймер и цена на самият програматор за бойлера. Програматор за бойлер на цена от 183,74 лв с монтажа е цена, която се възвръща за по-малко от година.

Цената на подобен таймер или програматор за бойлер е около 100-1300 лв, като цената на апаратурата зависи пряко от качеството и марката на таймера. На пазара се предлагат програматори от Китай, Турция, Чехия и други страни с различна гаранция, цена и качество. Съветваме ви да заложите на сигурността.

Мжнтажа и изпълнението на схемата е желателно да се изпълни от професионален електротехник. Трябва да инсталирате не само програматора, а също така автоматичен предпазител 16 или 20 А и коткатор съобразен с мощността на бойлера. Цялата тази автоматика трябва да бъде защитена с цел безопасност. Желателно е схемата с автоматиката да е във сухо помещение в кутия със степен на защита поне IP25. Не монтирайте автоматиката в банята или без кутия за защита!

Предлагаме доставка и монтаж на програматори и таймери за бойлери с високо качество и гаранция

програматор за бойлерПрограматорите за бойлер може да се монтират в мазето, на тавана, вън на стената на банята до бойлерното табло и бойлерният ключ, до електрическото табло на апартамента или вътре в електрическото табло(зависи от вида на таблото). 

При жилища с бойлерно табло на стената се монтира малко ел.табло върху отвора на бойлерното табло или до него. Най-добрият вариант за монтаж на програматор за бойлер е вътре в електрическото табло на апартамента. При този монтаж не нарушавате нищо в апартамента и безопасността е на 100% гарантирана.  Ние можем да ви посъветваме при избор на нов бойлер, да доставим бойлера и да го монтираме. Сервиз За Ремонт на Бойлери София извършва ремонт и монтаж на бойлери с гаранция.

 

Предлагаме програматор за бойлер, изработен по желани параметри от клиента.  Време за изработка 7 работни дни. Цена от ... лв без ДС. 

 

 

 

Прочетена 6021 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a