тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Неръждаеми бойлери

Оценете
(4 гласа)

неръждаеми бойлериНеръждаеми бойлери или бойлери от неръждаема стомна са електрически или комбинирани обемни бойлери с неръждаем водосъдържател.  Може да ги откриете и като бойлери от неръждавейка. Разликата между емайлираните и неръждаемите бойлери е в материала от които е изработен водосъдържателя на бойлера.  Неръждаемата стомана има редица качества, които превъзхождат обикновената стомана и най-вече устойчивостта на корозия.  Неръждавейката е хром никелова стомана. Някои сплави са магнитно неактивни, а други са магнитни. Търговското означение на този тип сплав е 18/10, като често се среща под името медицинска неръждавейка. Въпросната медицинска стомана се означава по БДС така: 08Х18Н10Т. Тази стомана намира приложение в индустрията, медицината и още много други отрасли. Има висока степен на устойчивост към химични агенти и висока здравина.

Неръждаеми бойлери. Доставка и монтаж на бойлери

Неръждаеми бойлери с 10 години пълна гаранция, безплатна доставка и монтаж. Предлаганите от нас неръждаеми бойлери са с неръждаем водосъдържател от неръждаевйка със съответният състав: Хром – 17-19 %, Никел 9-11 %, Титан 0,5 – 0,7% и въглерод 0,8%. Тези елементи са устойчиви на корозия, с висока температура на топене и са блестящи или имат светъл чвят. Тези бойлери понякога се наричат иноксови бойлери или бойлери инокс. Това се извежда от френското има на неръждавейка –inoxydable. При неръждаемите бойлери, както казахме по-горе самият водосъдържател или резервоар  е от неръждавейка, а останалите части (корпуса) се изработва от други видове материали, най-често от тънка стоманена или обикновенна ламарина.

Неръждаеми бойлери цена

Цените на неръждаемите бойлери варират с изключително голяма разлика. Разликата в цените идва от качеството на стоманата и материалите използвани в бойлера (термореле, защита, нагревател и други). Така на пазара се предлагат неръждаеми бойлери с 5 години гаранция, 7 години гаранция и 10 години гаранция. Гаранцията на някои неръждаеми бойлери е разделена на гаранция на водосъдържателя и гаранция на електрическата част. Така или иначе цената оказва влияние на качеството, както и страната производител. Едни от най-качествените неръждаеми бойлери са българските и сръбските неръждаеми бойлери Тедан  с 10 години пълна гаранция. Най-некачествени, най-евтини и опасни за здравето са китайските неръждаеми бойлери с недоказано качество на неръждаемата стомана, ако въобще е такава.

Цени на неръждаеми бойлери

от... лв без ДДС до ..... за 80 литров бойлер с 10 години пълна гаранция. Извършаваме още ремонт на бойлери по домовете.

Ние предлагаме доставка и монтаж на бойлери за София. От нас може да закупите с безплатна доставка и осигурен монтаж на достъпни цени са следните марки неръждаеми бойлери:  Светлю Шишков, Елдом бойлери неръждаеми, иноксови бойлери Тедан и неръждаем бойлер Дипломат.

Прочетена 5953 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a