тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Доставка и монтаж на бойлери

Оценете
(8 гласа)

доставка и монтаж на бойлериДоставка и монтаж на бойлери в София

Сервиз за ремонт на бойлери в София предлага безплатна доставка и монтаж на бойлери по домовете на изгодни цени. 

Вашият бойлер е в сърцето на вашия дом, отговорен за всичко - от това да направите дома си уютен през зимата, до измиване на чиниите и отпускане в горещата вана след натоварен ден. Ето защо повредата на бойлера може да бъде разрушителна и да създаде неудобства за ежедневието ви.

Изборът на най -добрия продукт и качествен монтажник за вашия дом е от ключово значение, за да сте сигурни, че ще получите не само надежден котел, но и професионален монтаж.

Ние извършваме професионален монтаж и ремонт на бойлери от всички марки и модели бойлери. Ремонтираме повреди по проточни бойлери, обемни електрически бойлери, комбинирани бойлери за парно със серпентина, слънчеви бойлери, газови бойлери, бойлери за баня, бойлери за чешма, кухненски бойлери и термодинамични бойлери. При заявка на бойлер от наш онлайн магазин за бойлери, вие получавате напълно безплатна доставка на бойлера (в рамките на град София) и ниски цени за монтаж на бойлери с гаранция за монтажа 60 месеца.

Безплатна доставка и монтаж на бойлери с гаранция

Предлагаме също демонтаж на бойлери и извозване на стар бойлер. Сервиз за бойлери  София извършва доставка и монтаж на бойлери Дипломат, бойлери Елдом, бойлери Теси, бойлери Арисотн, бойлери Фламина, бойлери Матев, бойлери Светлю Шишков, бойлери Горение, бойлери Мидеа, бойлери Татрамат, бойлери АЕГ, бойлери Stiebel Eltron и други марки бойлери използвани в страната. Имаме на склад бойлери със серпентини, буферни съдове с различен обем, резрвни части за бойлери, проточни бойлери и обемни ел бойлери.

При сериозна повреда на старият ви бойлер, чиито ремонт би се доближил до цената на нов бойлер ние ви предлагаме смяна на бойлера. При заявка на нов бойлер с монтаж от нас клиентите получават отстъпка от 3-9 % от стойността на новият бойлер в зависимост от модела на бойлера, цената и гаранционният срок.

Монтаж и демонтаж на бойлери на цена от ... лв.

Сервиз за бойлери в София предлага денонощен ремонт на бойлери на топ цена за София и околните райони и доставка на нови бойлери от понеделник до събота от 8,30 часа до 18,30 часа. 

За улеснение на клиентите поемаме ангажимента и за доставки на необходимите рзервни части и нобходими материали за монтажа на бойлера.  С покупка на нов бойлер или ремонт на старият ви бойлер вие получавате професионални ремонтни услуги по бойлери и монтаж на бойлер с гаранция и касов бон или фактура!

За желаещите да монтират своя нов бойлер сами показваме видео за монтаж на бойлери и обясняваме основните стъпки: При смяна стар бойлер монтиран на стената, тавана или в кухненски шкаф трябва да се заемете първо с демонтажа му. Демонтажа на старият бойлер е свързан с източване на водата и разкачане на елктрическият кабел. Желателно е да започнете с разкачане на електрическото захранване и неговото обезопасяване. За да източите водата от бойлера се налага спиране на водоподаването и демонтаж на възвратният клапан на студената вода. Водата от бойлера всеки решава в какво ще събира и къде ще изтича. 

Свързване на бойлер къв водопровод и електричество

При празен бойлер се преминава към демонтаж на бойлера от куките или неговата стойка за монтаж. Всеки бойлер има своя система на окачване, като по-голяма чст от бойлерите са на планки към самите бойлери, а при останалите се използва метода на "закачалката", при който планката е на стената а бойлера се закача в отвори към нея. 

При липса на стар бойлер трябва да се проверят наличните водопроводни изводи и електрическото захранване, като едва тогава преминаваме към монтажа на новият бойлер.

За да монтирате най-лесно новият бойлер ви трябва шаблона от кутията на бойлера. Всеки производител на бойлери поставя на кашона размерите на бойлера, размерите на планката, както и местата на отворите за закрепяне. Шаблона е оригинален по размер с бойлера в размер 1:1, което позволява с едно нанасяне на шаблона да оразмерите новото място, дори и без рулетка. За шаблона обаче ви е необходим нивел, за да нивелирате бойлера прав.

Пробивате отворите, закачате бойлера и следват стъпките описани при демонтаж на бойлера но в обратен ред. Свързване към водопровода ( с тръби или меки и бързи връзки), пълнене и обезвъздушаване на бойлера и свързване на електрическият кабел.

ВНИМАНИЕ!

Електрическото свързване на бойлера да се извършва по схема и от правоспособен електротехник, а монтажа на възвратният предпазен клапан е задължителен на тръбата на студената вода!

При желание да ползвате нашите услуги за доставка и монтаж на бойлери ние от Сервиз за бойлери в София сме на ваше разположение. Може да се обърнете към нас при всякакви въпроси и консултация при:

 • избор на нов бойлер
 • течащ бойлер
 • информация за повреди
 • цени за ремонт на бойлери
 • цени за монтаж на бойлери
 • видове бойлери
 • марки бойлери
 • доставка на бойлер
 • бойлери втора ръка 

и други. Предлагаме услугата консултация и посещение на място.

Цени за доставка и монтаж на бойлери от Сервиз за бойлери София:

 • доставка на нов бойлер - безплатно при заявен монтаж от сервиза
 • демонтаж на бойлер - от ... лв/бр
 • монтаж на бойлер - от ... лв/бр
 • монтаж на мека връзка - от ... лв/бр
 • монтаж на спирателни кранове - от ... лв/бр
 • монтаж на бойлерно табло - от ... лв/бр
 • източване на бойлер - от ... лв/бр

 

 

 

 

 

 

Прочетена 8470 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a