тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Бойлери Шишков - сервиз за ремонт на бойлери

Оценете
(21 гласа)

бойлери Шишков-сервиз за ремонт на бойлериБойлери Шишков е съкратеното название на търговската марка. Пълното име на бойлерите е Светлю Шишков. Почти не се срещат с пълното си наименование. Марката е българска и се произвежда в София. Цените на марката са високи, но за сметка на това се славят с богат избор и разнообразие. Най-характерното за бойлери Шишков е материала на водосъдържателите. Всички водосъдържатели на марката са изработени от неръждаема стомана. Друго привличащо и удобно за клиента са нестандартните решения, както и изработката на бойлер по поръчка. Може да си поръчате бойлер с какъвто размер ви е необхоодим, ако трябва да се монтира в ниша или друго неудобно място за монтаж на бойлер.

Бойлери Шишков предлагат бойлери с различен дизайн и цветове. Основно се произвеждат обемни бойлери за вертикален и хоризонтален монтаж с обем от 5 до 300 литра, бойлери за монтаж над и под мивка и проточни бойлери. Много търсени са комбинираните електрически бойлери със серпентина или няколко серпентини, поради материала на серпентината - неръждаема стомана. Предлагат се също и бойлери с голям обем за подов монтаж, вертикален и хоризонтален подов монтаж.

Бойлери Шишков-сервиз за ремонт на бойлери

СЦС ремонтира, доставя и осигурява сервизна поддръжка на марката бойлери Шишков. Бойлери Шишков се предлагат стандартно с гаранция от 10 години на водосъдържателя и 1 година на електрическата част на бойлера (основен недостатък на бойлерите Светлю Шишков).

Сервиза за бойлери София разполага с резервни части за бойлерите Шишков на склад. Доставяме и монтираме нагреватели, терморегулатори за бойлери, термозащити, електрически ключове, електрически кабели, водосъдържатели, капаци за бойлери, термодвойки, планки за окачване, сигнални лампи, възвратни клапани, термометри, обезвъздушители, фланци, гарнитури, ръкохватки, заменяме счупени капаци и панели, клеми и електричеески обувки, както още много други. Всички оригинални резервни части за бойлерите Шишков са с гаранция от 6 месеца. При нас може да поръчате и смяна на бойлер.

Стандартно се препоръчва от производителя профилактика на бойлера на 12 месеца с цел преглед на защитите и състоянието на водосъдържателя, както и нормалната работа на възвратния клапан.

След направена профилактика на бойлера и евентуална подмяна на някои части и компоненти се вписва в сервизната книжка на електрическият бойлер.

DSCF0312a

shishkov boileri

 

 

 

 

 

 

 

 

Светльо Шишков и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки са собственост на Светльо Шишков

Прочетена 16707 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a