тел за връзка 0889/556 787

 Промоционални цени за бойлери Атлантик   
- 50 л - 141.00 лв с ДДС
- 80 л - 154.00 лв с ДДС
- 100 л - 173.00 лв с ДДС
 Безплатна доставка до дома

atlantic1

sn2 sn3 sn4

Следгаранционен сервиз за ремонт на всички видове бойлери.

За повече информация и заявки за ремонт, позвънете на посочения

дежурни телефони:

0895/524 358

0886/572 322

boileri

 

Бойлери Дипломат

Оценете
(4 гласа)

бойлери ДипломатБойлери Дипломат са известна българска марка бойлери. Марката е на второ място по продажби на нови бойлери за нашия пазар, като е водене от Елдом. Бойлери Дипломат се утвърдиха с ниските цени и високото качество на бойлерите, като са обърнали специално внимание и на разнообразието от модели. Предлагат се бойлери за кухня, бойлери за монтаж под мивка и над мивка, бойлери от тип Юнга, проточни бойлери за баня, обемни бойлери и комбинирани бойлери със серпентина. Ние сме сирвиз за ремонт на бойлери и предлагаме сервиз за бойлери Дипломат в София-24/7. Извършваме също следгаранционен ремонт на бойлери Дипломат.

Бойлери Дипломат - ремонт на бойлери Дипломат на място

Бойлери Дипломат са търговска марка на производителя на бойлери Дипломат Корпорейшън ООД. Фирмата предлага широка гама електрически обемни и електрически проточни бойлери, както и газови бойлери.

Цени за Бойлери Дипломат може да видите в сайта на производителя или на сайта на нашият онлайн магазин за бойлери. Ремонт на бойлери Дипломат на място с оригинални резервни части на Дипломат с гаранция от 12 месеца. Сервиз за ремонт на бойлери Дипломат на място в дома на клиента!

 Едни от масово използваните бойлери на Дипломат на българският пазар са 80 литровите хоризонтални и вертикални бойлери Дипломат с електронно управление (дистанционно управление). Бойлери Дипломат може да закупите от всеки магазин на производителя или от нашият онлайн магазин за бойлери.  При допълнителни въпроси относно цени, срокове на доставка и монтаж на бойлери телефон: 0882 285 230.

Сервиз за бойлери Дипломат

Марката Дипломат предлага и комбинирани електрически бойлери с една и с две серпентини, като моделите и обемите на водосъдържателите са следните:

  • бойлери дипломат 10 литра
  • бойлер Дипломат 15 литра
  • бойлер Дипломат 5 литра
  • бойлер Дипломат 50 литра
  • бойлер Дипломат 80 л
  • бойлер Дипломат 100 литра
  • бойлер Дипломат 120 л
  • бойлер Дипломат 150 литра 

Всички бойлери за баня предлагат вертикални и хоризонтални бойлери, като избор и вариант, като Дипломат има налични и проточни бойлери за баня и кухня с моментно действие и под налягане. Последните модели за баня са с вградена слушалка, като този тип бойлери за баня захранват само слушалката и не се използват за цялостно решение за затопляне на вода в жилиището.

 Всички символи използвани в статията на Дипломат са собственост на Дипломат Корпорейщън ООД.

Прочетена 7411 пъти

Най-нови референции

DSCF0612a